Weensgaard - En MTB kører

Dustcup 2 afd.

04-06-2015


Nåede aldrig med til 1. afd. af denne sommer cup, da jeg har været i gang med at flytte. Så nu starter jeg ud med at have brugt min fratrækker, herefter skulle jeg helst køre alle løb uden defekt, og med gode placeringer hver gang.
 


Kom godt med fra start, men kunne virkelig mærke at det brændte i mine lår rundt på start loopet. Det er som sådan ikke noget nyt, at det kan være lidt hårdt at køre start loop, men denne gang var det lige lidt mindre sjovt. Kørte meget over evne denne dag, og betalte da også prisen da vi gik ud på anden omgang, 3-4 bakker lige efter mål tog alt fart ud af mig, og en efter en kom de forbi mig. 3. omgang var på ingen måde sjov, havde intet tilbage at skyde med. Der var kramper, det gjorde ondt hele tiden og var sjældent over 15 km/t. Der var udsolgt på den hårde måde. Helt sikkert et af de værste løb jeg til dato har kørt og på ingen måde sjovt. Kunne glæde mig lidt over at Sponz blev nr. 1,2 og 3 i herre rækken. Selv kom jeg lige med nød og næppe i top 30.
 


Manglende træning er nok den største grund til det dårlige resultat, og så havde jeg bare en off dag. Håber mit næste Dust løb bliver en del sjovere. Håbet om en god samlede placering er selvfølgelig helt væk, og jeg kan fremover kigge på alle løb som enkelte løb. Nu skal jeg bare have nogle sjove løb, hvor jeg får kørt teknisk godt og placeringen ikke er så vigtig.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar