Weensgaard - En MTB kører

H12

04-06-2015
Havde 3 dage inden start prøvet at komme af det hurtige mix hold fra Sponz, tvivlede kraftig på min form efter et meget dårligt løb om onsdagen. Træning frem mod H12 var 1 gang + et løb på 6 uger, så havde ikke nogen ide om jeg bare havde en dårlig dag eller om jeg havde mistede fart for alvor. Ville ikke tag pladsen på det hurtige hold, hvis der nu stod en anden som kunne køre bedre end mig. Det lykkes heldigvis Søren (Sponz Chef) at finde en afløser, selvom det var med kort varsel.

Hader at komme for sent afsted til løb, og det var lige hvad der skete denne morgen. Så stod på pladsen ca. 20 min. inden start og skulle finde mit nye hold. Jeg skulle tilmed så køre som første mand. Kom ikke tids nok frem til start og havde min. 100 mand foran mig da starten gik. Kunne ikke gøre så meget andet end at følge strømmen, så en rolig første omgang hvor jeg ikke rigtig kunne teste formen. Vi var kun 3 personer på dette mix hold, så det blev hurtig min tur igen. Kørte 39:15 som var 2. hurtigste tid på 4 omgang af alle mix hold, Så der var stadig lidt fart i mig. Men men, de hurtige Sponz drenge kørte 34-tider, så langt op til de fart maskiner.
Dårligste tid var 40:33 så jeg kunne godt have hjulpet til på det hurtige mix hold, men man kan jo altid være klog bagefter.
 


Havde jeg været i superform kunne jeg godt have brugt lidt flere lange bakker, og lidt mere teknisk stykker. Men som det er nu, passede det mig fint med lidt vej og forholdsvis flad rute. Udover det, har jeg ikke rigtig noget dårligt at sige om den nye rute. Det er et løb for alle og den passede rigtig godt til de fleste som er til H12 og det må jo være målet til ”Danmarks bedste mountainbike løb”.

Havde en super hyggelig dag, og hele H12 pakken spillede som altid. De har virkelig styr på det løb. Alt i alt en dejlig dag hvor vi var mange Sponz’er som hyggede i vores store lejer.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar