Weensgaard - En MTB kører

Vintercup 4 Afd.

07-02-2017
Er ikke med i den samlede cup, da jeg først lige er blevet medlem af Kalundborg cykel club (KCC) her til årsskiftet. Men når jeg kiggede på tidligere afd. Kunne jeg se at der var et par hurtige herre med, og at jeg ville komme til at se en del baghjul lige fra start af.
 

Med den træning mængde jeg har pt. (startede træningen op igen lige inden jul, efter 1½ år med ingen eller meget få hygge ture) var de mange højdemeter ikke rigtig min kop te. Men rigtig god træning selvfølgelig.

Kårup er en super skov på denne årstid, da der er en del sand og mange bakker så vandet kan løbe af. Så sporet var som forventet rigtig godt, og efter årstiden hurtigt og med masser af grip. Nåede en rolig omgang inden start, så jeg var klar over hvad der var i vente. Og det var op, op, op den første halvdel og så en afslutning med rigtig godt flow. Havde et mål om en top 10 placering i elite.

Starten går og jeg må se mig sat af allerede efter 300m op af bakke. Havde en plan om at starte roligt ud, da der ville blive brug alt hvad der var af power, når jeg kom ud på 5-6-7 omgang. Så tog det meget roligt da der kom lidt mange forbi under starten. Da vi går ud på 2. omgang har jeg allerede hentet en del af dem som tog mig i starten og jeg ligger nr. 13-14 stykker tror jeg. Jeg kan se top 10 placeringen længere fremme og på 4-5 omg. Er de hentet og det lykkes mig at ligge dem bag mig inden vi kommer i mål.
 

Syntes jeg holdte mig meget godt til min plan, selvom jeg godt ville havde været lidt bedre med. Der var personer som jeg tidligere har kunne køre lige op med, som blev nr. 5-6-7.
Det var en hård men fed rute, og specielt det sidste stykke hvor det gik meget nedad var der meget at hente, hvis man kunne køre teknisk klogt og holde farten oppe i div sving. 2 gange var der skiltet med stejle nedkørsler, første gang kunne man næsten komme gratis op på bakken lige efter, hvis man ellers gav fuld pedal på vej ned. 2. gang havde man fornuftig nok placeret en mand som advaret om et langt højresving i bunden af bakken. Gik man ind i det lange højresving, som var ret teknisk hvis man skulle gøre det med høj fart, kunne man vinde meget tid og få meget fart med ud. Dejligt at blive udfordret og se at jeg stadig kan huske hvordan man holder farten oppe når det bliver lidt svært.
 

I mål var det god stemning og ikke mindst rigtig god kage, som i den grad var velfortjent når der var kommet 851 højdemeter ind på GPS’en, super løb og godt setup fra Holbæk cukel club side af. Tak for en super sjov dag Holbæk.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar