Weensgaard - En MTB kører

Fitnessdk løbet.

31-03-2014
Så blev det tid til Fitnessdk løbet i Slagelse. Havde igen ligget syg med feber tirsdag og onsdag inden løbet søndag, så havde min tvivl om hvorvidt jeg var helt klar. Det var 57km klassen jeg skulle køre og skulle virkelig passe på ikke at skyde alt energi af på den 1. af 3 omgange.

Haved set frem til løbet af flere grunde.
1 – Det er altid super godt løb hvor der er styr på alt.
2 – Ville godt lave et bedre resultat end sidste år, hvor jeg tabte 20 min. på sidste omgang pga. kramper.
3 – Første løb på den nye cykel.
Helt i front fra start.
 
Starten gik og jeg var godt med i top 10 på det 3-4 km start loop, men da vi nærmede os det første singletrack blev der lidt mere kamp om at komme først ind i skoven og jeg fik mere end 10 mand foran mig. Ikke super godt og var bange for at der skulle blive et hul op til dem i front. Til mit held havde mange kørt over evne i starten og de næste 5 km kunne jeg tage dem en for en, ind til jeg var oppe i top 3.

Jeg er bare ikke bisse nok, når vi køre tæt. Taber næsten altid pladser når man går fra vej til singletrack.
Ikke godt nok Hr. Weensgaard!

Vi fik et hul ned til de andre og efter første omgang var vi foran med ca. 1 min. 2. omgang tog vi 1 min. mere, selvom det kun var en HMTBK rytter og mig som tog føringer. 3. manden lå på hjul hele 1. og 2. omgang. Det er ikke helt okay bare at ligge og køre gratis med. 3. omgang var han i front 2-3 min. inden han 4-5 km før mål stak af uden jeg havde mulighed for at hænge på.
Fik små kramper hvis jeg stod op, så det var rolig tempo det sidste stykke, mens jeg frygtede at jeg skulle blive indhentet. Det skete heldigvis ikke og jeg kom ind på en tilfredsstillende 3. plads, med over 1 min. ned til nr. 4.
På vej i mål på 3. omgang.
 
Alt i alt et rigtig godt løb, og den nye cykel kørte uden problemer. Kørte fra de andre når det gik meget nedad og blev teknisk, og i de skabe sving ude på grus stykkerne var jeg også hurtigere end de to andre jeg kørte med. Så skal der bare trænes lidt mere, så jeg også kan køre fra dem op af bakke.
 

Udstyret er i orden, men motoren skal der lige arbejdes lidt med.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar