Weensgaard - En MTB kører

Super tid på 2. forsøg

04-04-2014
Så fik jeg kørt enkeltstart ruten fra Slushcup adf.en gang mere Og grunden til at jeg skulle køre den igen kan ses her.

Der er flere faktor som spiller ind i forhold til mit første forsøg som ikke var godt nok. Køre på 29” cykel nu og ruten var lidt mere tør i dag (men dog stadig med våde huller). Og ja, så var der jo ikke andre på ruten i dag, så havde frit løb hele vejen rundt.
Det er 3 ting som gør mig hurtigere uden tvivl.

Sidst kørte jeg 3 omgange på 43:17 og i dag kørte jeg på utrolige 38:20??? Det er 4:57 hurtigere end sidst, og 30 Sek. Hurtigere end den hurtigste til sluchcup. Tror helt sikkert ikke at jeg kan vinde over alle mand i herre klassen, så ruten har nok været lidt hurtigere i dag. Men til slush var den også tør på 80% af ruten, så den kan ikke være så meget hurtigere. Helt sikkert en god tid jeg kørte i dag, og jeg glæder mig meget til vi skal ud og køre rigtig race til 2. afd. af dustcup.

Liget meget hvad, så giver det her mig troen på, at jeg er blevet en hel del hurtigere på den nye cykel. Så pas på der ude…. Jeg er i form nu og køre 29” ;-)

Skal køre første afd. af Dustcup om 2 dage. Vi starter ud med et Eliminator head. Det er MTB kørens svar på ski cross. 6 mands head og de to hurtigste gå videre fra hver head. Har kørt det en gang før (første afd. af Sluchcup) og der sluttede jeg på en 10. plads.
Virkelig en sjov måde at køre på, hvor man bare skal køre røven ud af bukserne i 1½ min. 20 % chance for at gå videre på held. 80 % chance for at gå videre på store lår. Det kan ske, at sidste mand i et head kommer og køre forbi alle de andre som ligger i en omgang arme, ben og cykler og roder i første sving. Det er set en gang eller to.

Håber selvfølgelig på en top 10 igen, og det skal nok blive en hård dag selvom det kun er 5-6 km jeg kommer til at køre alt i alt.
Har ikke store nok lår til, at det alene kan får mig hele vejen til finalen. Så må håbe på, at de sidste 20 % også vil hjælpe mig lidt på vej.
Hvis jeg er heldig, er der lidt tekniske forhindringer under vejs som jeg måske kan vinde lidt på.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar