Weensgaard - En MTB kører

H12

08-05-2014
Super vejr til et 12-timers løb, ikke super varmt men heller ikke på nogen made koldt, og så var det et tørt spor hele vejen rundt.

Skiftezonen var lavet om i år, så det nu var tilladt at side på cyklen når man skiftede. Det virkede super godt. De første par skift var lidt rodet men så fandt alle ud af hvordan det virkede og der var god plads til alle. God stemning hele dagen og hyggeligt at møde en masse som man kender fra MTB.

Som altid var der mulighed for at købe en masse stumper, gear og grej. Prøve cykler og få repareret sin cykel hvis noget skulle gå galt. Sram var der med 2-3 mekaniker og det var jeg rigtig glad for.

Da jeg stod klar til min første omgang og lige ville skifte gear, så det passede med det gear som jeg skulle starter i, virkede min skifter ikke. Max presset blev jeg nød til at løsne kablet nede på bag skifteren, flytte skifteren til et gear lidt over midten og så bare køre første omgang i det ene gear. Det gik okay og jeg kom fornuftigt rundt. Kørte med det samme over til Sram værkstedet, og fik mekanikeren til at kigge på den. Efter 5-10 var min cykel klar igen, med en helt ny skifter på. Betalte ikke en krone for noget af det, super service fra Sram side af. Han mente at det måtte gå ind under en reklamation, og derfor kostede det ikke noget, selvom det er en skifter til + 1000 kr. Altid dejligt, at blive overrasket over god service.

Havde en super sjov dag, hvor vi hyggede os mellem vores head. Tager virkelig hatten af for alle dem som køre de 12 timer solo. Jan, Ib, Eske og Per. Virkelig godt kæmpede, og tillykke med de gode placeringer. Tak til ”MTB Tosserne” fordi der lige kunne blive en plads til mig på det ene hold.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar