Weensgaard - En MTB kører

Dustcup 3. Afd. Enkeltstart

22-05-2014
Jeg har aldrig været god til Enkeltstart, og som det kan ses her, er det ofte gået dårligt for mig til denne type løb.

Men denne gang var det er teknisk bane (Det hvide spor syd for Roskilde) og det passer mig rigtig godt. Lidt våde huller var der også, så rigtig mange glatte rødder. Dog var der lagt en del grus stykker ind, så der var mulighed for at få lidt fart på også. Super bane med lidt udfordringer til alle.

Jeg kom helt godt rundt og sluttede på en okay 9. plads. Er blevet lidt bedre til at presse mig selv når jeg køre alene. Og så hjalp det nok også lidt at der kom en tosse bagfra (RMK køre på hjemmebane) som råbte op hver gang han kom op til anden køre. Det er okay at råbe ”bag fra” når man kommer op. Men at kalde dem for idioter mm, fordi de ikke springer til side når han ville forbi, høre ikke hjemme i Dustcup eller nogen andre steder. Det er jo en overhaling man laver, ikke en ”Flydt dig jeg er meget vigtig og skal forbi… Idiot!” Det er et motionsløb, ikke en World cup afd.
Heldigvis kunne jeg øge farten lidt da han kom op til mig og begyndte at råbe, så jeg med stor tilfredsstillelse kunne køre i mål ca. 200m foran denne meget belastende person.

Tror alle havde en hyggelig dag, selvom det var en enkel som prøvede på at ødelægge det for alle andre.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar