Weensgaard - En MTB kører

FitnessDK løbet.

21-04-2015
Så blev det igen tid til det dejlige løb i Slagelse. Rigtig mange deltager, men det er stort set ikke noget man mærker da ruten er 19 km lang, og starten går over 4 omgange. Det giver en god fordeling og man kan meget af vejen køre uden at skulle vente bag langsommere kørere. Med næsten 700 deltager kan det selvfølgelig ikke helt undgås at man bliver fanget bag en lille gruppe nu og da, men da de fleste skal køre 2-4 timer, ødelægger en lille pause med nedsat fart ikke oplevelsen. Det er, og bliver en super løb!
 

Har de sidste par år kørt 3 omgange = 57 km og har det normalt ret godt på denne distance. Men i år var formen ikke helt som man kunne ønske og jeg valgte derfor 38 km. Som jeg blev ret glad for på selve dagen.

Dagen før løbet havde det regnet en hel del, så sporet var vådt og tungt. På selve dagen var det stort set tørvejr, men regnen havde sat sit spor i skoven, endda så meget at min omgangstid var 12 min langsommere end sidste år. Så efter de 38 km var jeg godt smadret og glad for at være i mål.

Havde ingen fornemmelse for hvordan jeg lå i 38 km starten og blev da noget overrasket over at være blevet nr. 5. Husker at jeg blev overhalet af manden der fik 3. pladsen 15 min inden mål. Havde sat farten lidt ned og var begyndt at småsnakke lidt men en anden kører. Havde ikke nogen forventning om en podie plads, og ville bare tage den med ro for ikke at smadre min krop, som ikke er i den bedste form pt. Normalt gør jeg alt hvad jeg kan for at komme først, men lige denne gang var jeg ikke rigtig interesseret i en podie plads.
Føles lidt som snyd, at stille op i den korte distance, for så at komme på podiet. Så i bund og grund glad for min 5. plads, og jeg var da også ret brugt da jeg kom i mål.
 

Dagen sluttede med helt store kagebord, så der var rig mulighed for at fylde energi på den brugte krop.
Til næste år er jeg helt sikkert tilbage på 57km, og så må vi se om det rækker til en podie plads som i 2014.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar