Weensgaard - En MTB kører

DGI mtb cup 1. afd.

20-04-2017
Det var jyderupskoven ved Vig som skulle ligge bund til 1. afd. Af DGI cuppen. Og desværre havde den fået lige rigeligt med vand dagene op til løbet. Så det var ikke den store overraskelse at det blev en lidt mudderet omgang.
 


Når der er meget mudder prøver jeg altid at begrænse mit gearskifte undervejs. Det går lidt ud over farten, men gør at jeg ret ofte har gear som virker hele løbet.
Det var virkeligt glat og svært at få greb, så der blev kørt meget forsigtig i div. Sving. Cyklen havde ofte sign egen mening om hvor den ville køre og så kunne man ikke gøre andet end at følge med, hvis man ikke vil ned og ligge. Kom igennem uden styrt, men havde et par gange en fod ude for at rette lidt op på balancen. Mine gear virkede fra start til slut.
 

Det blev min første start som H40 og havde et lille håb om en 5 plads, da jeg nemt kunne finde 3-4 navne som sikkert vil være hurtige. H40 startede efter herrer gruppen, og det er lig med en del overhalinger på første omgang.
 

Starten går og jeg ligger godt med i top 10. Da vi kommer forbi mål første gang, har der været en del overhalinger over et stykke hvor det ikke var så nemt at komme forbi. Så der er blevet et hul op til nr. 1 og 2, og jeg ligger nummer 3 bagud med 100m. Får med hård kamp lukket hullet og taber dem et par gange den næste halve omgang, herefter føler jeg mig sikker på 3 pladsen med et godt hul ned til nr. 4.
1éren kører væk uden vi har mulighed for at hænge på. Han er bare lige en klasse bedre end os andre. Her efter kører jeg sammen Jakob N. hvor vi som altid har et godt sammenarbejde, men må i sidste ende se mig slået af en bedre mand og slutter derfor på en 3. plads som jeg også er meget tilfreds med. en god start som H40 kører.
 


Ruten var godt mærket op og klarede det faktisk okay selvom der var meget vand. Godt arbejde fra den arrangerende klub. Og selvfølge tak for dejlig varm kaffe og kage efter løbet.
 

Havde planlagt at cykle hjem fra løbet, så alt i alt kom der +70km på kontoen denne regnvejrs dag. Og med 6 uger til 2. afd. Er det god tid til at finde lidt mere fart frem i lårbasserne.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar