Weensgaard - En MTB kører

DGI MTBCUP afd. 5 Kragerup.

11-09-2017

Så blev det tid igen til at lufte den tohjulet. Og i modsætning til sidste afd. I Kalundborg var der ikke mange højdemeter denne gang. Den flade rute er lige mig, da jeg ikke er super hurtig til at køre op af bakke. Kan det der i mod blive fladt og teknisk i form af en masse sving, så er det kun til min fordel. At der så var kommet rigtig meget vand dagen før og alle sving krævede ekstra mod og teknik var kun til min fordel.

Ruten var ¾ spor med meget begrænset overhalings mulighed og så ¼ omkring mål med rigtig god plads.

Jeg kom desværre ikke rigtig med fra start og lå nr. 5 da vi kom op til bagenden af herre gruppen, og overhaling var meget svært. Helt klart min egen fejl og det betød at jeg kom over målstregen efter første omgang ca. 1½ min efter de første i H40. Så det blev en lang og hård kamp for at komme op igen.

Der var meget tid at hente hvis man lige kunne presse cyklen lidt i de mange sving, og ikke altid køre der hvor alle de andre kørte. Bare det at vælge et spor 15 cm længere ude i et sving, kunne betyde at det var muligt at få lidt ekstra fart med rundt. Og når der er 100-200 sving kan det blive til meget tid over 4 omgange. Det åbnestykke forbi mål kunne man køre sig selv helt ud over syregrænsen og så efterfølgende give lårene lidt ro på den svær og glatte del hvor man ikke rigtig kunne træde igennem.
 
Godt billede af at jeg kørte meget alene. 

Det lykkes mig at køre hele vejen op til Jacob Nielsen på 2. pladsen på sidste omgang. Og hvis jeg skulle vinde over ham var jeg nød til at få et hul inden vi kom ud på det lange lige stykke inden mål. Han har alt for store ben, til at jeg kan køre fra ham på en åben grusvej. Så der blev holdt stram kæde på sidste omgang og fik lavet et hul i de mange sving, så jeg kunne komme sikkert ud på opløbet, uden risiko for at Jacob kom flyvende bag fra. Fik da også den næst-hurtigste omgangstid på 4. omgang af alle og kom i mål på en sikker 2. plads.
 
Billede er lånt af Morten som igen igen var dagens hurtige mand, godt kørt Morten.

Alt i alt et rigtig sjovt løb som klart var til min fordel i det våde føre. Ligger godt med i den samlede stilling, og slutter cup’en i top 3 som det ser ud lige nu.
 
Brugt men glad i mål på 2. Pladsen
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar