Weensgaard - En MTB kører

Gag og løjer. Og video.

16-04-2018
Prøver altid på at finde sek. I hvert et sving. Og jeg kan bruge lang tid helt alene ude i skoven, hvor jeg kører det samme stykke igen og igen. Prøver nye linje, og der er både dem jeg tror på og dem jeg ikke tror på. Kører det samme stykke forlæns og baglæns bare for at se om jeg opdager en ny måde at komme igennem. Lav fart og fuld gas. Målet er at komme hurtigere rundt og at blive bedre til at læse sporet så den rigtige linje kommer naturligt og hurtig til et løb.
 
 
Ofte kan jeg godt se hvor jeg helst vil placere mig i sporet. Men det er ikke altid nemt hvis der kommer 3-4 sving lige i træk. Der kan være sten eller rødder som betyder det bliver hurtigere hvis jeg afviger fra den gode linje.
Og så er der selve sporet, der hvor alle de andre kører, er ofte ikke den bedste linje. Så prøver jeg at finde bedste løsning, hvor jeg kommer hurtigst muligt igennem. Og så skal det selvfølgelig være sikkert, hjælper ikke noget at kunne kører en sving i super fart, hvis jeg kun kan ramme den gode linje hver 5. gang eller det er så tæt på grænsen at der er risiko for at jeg styrter.
 
 
 
Som noget nyt, prøvede jeg i dag at filme mine sving, og se efter dårlig placering på cyklen, hvordan mine fødder, hofte og alt det andet ser ud. Har efter i dag fundet ud af at jeg står alt for meget på tær med den ydereste fod. Så jeg har mulighed for at komme længere ned, og dermed få et lavere tyngdepunkt. Det kan altid blive bedre.
 
Tror ikke det er så dumt, selvom det tager lidt tid at lave div. Klip. Er sikker på der er noget at lære og jeg i sidste ende bliver hurtigere.
 
Se lidt af dagens video her.
 

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar